Min vekt nedgang

onsdag 12. januar 2011

Slankekur eller livstilsendring?

Siden jeg fikk ett spm om dette så tenkte jeg at jeg kunne skrive ett eget innlegg om det her..
Linda lurte på om dette var en slankekur for meg eller en livstilsendring.
Svaret er: Helt klart en varig endring. 
Jeg har funnet min vei til en slankere kropp, bedre fordøyelse, ingen gallesteinsanfall (slitt med anfall selv etter operasjonen i 08), og ikke minst har jeg funnet ett kosthold som gjør at jeg slipper å gå sulten og jeg kan kose meg med masse godt med god samvittighet :-)

Det vil selvfølgelig være stunder der jeg kommer til og ta meg en potet til maten, eller spiser godteri med sukker.. men i 99% av tiden kommer dette til og være mitt kosthold.

Jeg vet at slankekurer der man er flink en periode å så sklir tilbake på gamle "synder" er bortkasta, jeg har prøvd masse.. dette fungerer over tid og er lett og leve med..

Håper dette var godt nok svar... Koselig at noen av dere fortsatt henger med på bloggen :-)

KLEM JATTE!

3 kommentarer:

 1. Se der ja, det er jenta si det ;O))
  Flink er du!
  Dette er jo bare dag 11 til mmeg, men ser jo at dette går lekende lett i forhold til tidligere når jeg har bestemt meg for å ta av noen kg.
  Tenk 4 kg har forsvunnet allerede ;O))
  Det er tidlig for meg å si at dette er en livstilendring, men jeg drømmer iaallefall om at det skal være det.
  Blir spennende å følge deg framover mot målet!
  Så lover jeg å gi deg oppdatering jeg også.

  Klem Linda

  SvarSlett
 2. vettu, det var godt å høre. Siden jeg nå selv lever med ketolysekur :) Vil gjøre det til en levemåte, men at jeg etter at jeg har gått ned det jeg vil kan gi meg selv litt mer frie tøyler. har det vært tungt på veien? jeg er veeeldig nysgjerrig, og vil vite alt :)

  SvarSlett
 3. Linda; Det er hva man gjør det til :)
  Jeg har holdt på i 7 mnd og det er ikke så vanskelig, det blir en vane og man kan da heller skeie ut innimellom med potetmiddag eller noe :)) Tror nok du klarer det!!

  Lykke til!
  Klem♥

  Toyni:
  Ketolyse er jo en veldig streng vei, å etterhvert så introduserer du jo mer karber i maten og da er det jo også lettere og holde seg slik over tid.

  Det har gått ganske lett med meg, jeg har kost meg med "neimat" ett par ganger siden start, men føler at lavkarbo er MIN vei og jeg syns det er mye bedre mat, og jeg føler meg mye bedre i kroppen og fordøyelsen med dette kostholdet :)
  Derfor blir det godt verdt det!!

  Det er viktige er og kose seg, finne mat man liker, så man ikke savner så mye.. masse gode alternativer til potet, pasta, ris osv :)
  søk på nett, å bare spør om du lurer på noe :)
  Jeg kan ikke alt, men jeg prøver og feiler på veien..

  Masse lykke til, til deg!
  Hold meg oppdatert,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett