Tenkte jeg kunne dele dem her også, selv har jeg bare testet loffen til nå, men den er veldig god ihvertfall..
Cornelias lavkarboloff
6 egg
100 g smeltet smør
2 ss Sukrin
1/2 ts salt
90 g kokosmel
1 ts bakepulver
2 ts fiberhusk
Bland alt sammen til en "potetstappe-aktig" deig.
Stek i brödform på 180 grader i ca. 50 min.
For å lage en hvitlöksbröd variant av dette:
Skjär tynne brödskiver og legg på en stekeplate eller rist.
Bland i en bolle:
Olivenolje
hakket hvitlök
oregano
grovsalt/havsalt (feks. Maldon)
Smör ut blandingen på brödskivene og stek de 5-10 min i ovnen.
6 egg
100 g smeltet smør
2 ss Sukrin
1/2 ts salt
90 g kokosmel
1 ts bakepulver
2 ts fiberhusk
Bland alt sammen til en "potetstappe-aktig" deig.
Stek i brödform på 180 grader i ca. 50 min.
For å lage en hvitlöksbröd variant av dette:
Skjär tynne brödskiver og legg på en stekeplate eller rist.
Bland i en bolle:
Olivenolje
hakket hvitlök
oregano
grovsalt/havsalt (feks. Maldon)
Smör ut blandingen på brödskivene og stek de 5-10 min i ovnen.
(Oppskrift: Lavkarbo.no)
Rundstykker.
50 g mandler 2,25 g karbo
60 g linfrø
ca 100-150 g soyaproteinpulver 0,20 g karbo
5 ss (ca 75 g) creme fraishe 2,20 g karbo
150 g cottage cheese 2,25 g karbo
3 ss kruskakli ca 2,00 g karbo
3-5 ss olivenolje
4 egg
1 ss bakepulver
totalt ca 600 g deig totalt 8,9 g karbo
Totalt ant karbohydrater per 100 g= 1,4
Knus mandler og linfrø til de er mos. Ha i resten av
ingrediensene å rør om. For en jevnere røre sørg
for at cottage cheesen også er most, for å unngå
klumper i deigen. Dette skal bli en seig deig (tilpass
mengden av proteinpulver så den blir seig). Bruk
en spiseskje til å forme rundtsykker på en plate
med bakepapir.
Steikes på 175 grader i ca 20 minutter.
Disse er så lavkarbo at de kan du spise med god samvittighet.
60 g linfrø
ca 100-150 g soyaproteinpulver 0,20 g karbo
5 ss (ca 75 g) creme fraishe 2,20 g karbo
150 g cottage cheese 2,25 g karbo
3 ss kruskakli ca 2,00 g karbo
3-5 ss olivenolje
4 egg
1 ss bakepulver
totalt ca 600 g deig totalt 8,9 g karbo
Totalt ant karbohydrater per 100 g= 1,4
Knus mandler og linfrø til de er mos. Ha i resten av
ingrediensene å rør om. For en jevnere røre sørg
for at cottage cheesen også er most, for å unngå
klumper i deigen. Dette skal bli en seig deig (tilpass
mengden av proteinpulver så den blir seig). Bruk
en spiseskje til å forme rundtsykker på en plate
med bakepapir.
Steikes på 175 grader i ca 20 minutter.
Disse er så lavkarbo at de kan du spise med god samvittighet.
(Oppskrift: Lavkarbo.no)
Lykke til, Ann-Sofie ;)) og dere andre som har lyst og prøve..
Tusen takk! Skal definitivt lage de i helgen, så har jeg frokost for kjappe morgener :)
SvarSlettDu er en KNUPP! :D