Min vekt nedgang

lørdag 4. juni 2011

Lavkarbolapper med jordbær og rømme!


Igår prøvde jeg en ny oppskrift, nemlig Lavkarbo Lapper!
Jeg har jo en egenkomponert oppskrift på dette også, men alltid gøy å se hva andre bruker også, kanskje disse var bedre - og det var dem, tror jeg.. Veldig gode!!:)

Jeg tok en dæsj med rømme og litt jordbær inntil - Mmmmm

Oppskriften finner du HER om du vil prøve dem ut :)


Ha en nydelig Sommerkveld,
Klem Jatte!

5 kommentarer:

 1. Himmel og hav som du har gått sammen!!! BRA JOBBA. Har starta med lavkarbo selv nå...har blitt noen kg pluss etter røykeslutt. Det er snakk om kun 4 kg men de sitter som støpt!!! Karbohydratrik mat bør man vel alltid unngå.
  Lykke til:)

  SvarSlett
 2. Du ser jo SÅ bra ut!!

  Kan du si hva (og hvor mye) du spiser på en typisk vanlig dag? Og hva du spiser i helgen? Hvor mange kcal har du i løpet av en dag?

  SvarSlett
 3. Havfruen: Tusen takk! :) Jeg trives mye bedre nå enn før ihvertfall, men enda ikke funnet trivselsvekta mi helt, så har nok 7-8 kg igjen.. Men jeg tar det litt som det kommer, vil ikke bli FOR tynn heller, liker å ha litt former :))

  Lykke til med slankingen din også! Går nok kjempe bra;)

  Anonym:

  Takk for det :)

  Hvor mye kalorier aner jeg ikke, det teller jeg ikke på lavkrabo. Men en typisk dag kan se feks slik som dette ut:

  Frokost: 2 fiberrik knekkebrød med gulost og paprika, gjerne en dæsj majones på for litt ekstra fett. Vann eller Cola zero drikke (Det er min "kaffe" og må ha det bare må ha det!)

  Lunsj: Spiser ikke alltid lunsj, men er jeg sulten blir det som regel enten fiberrik, youghurt (skyr eller tyrkisk yoghurt) med noe bær oppi..

  Middag: Varierer veldig, men vi spiser en del Svinekoteletter med fløtesaus (fettet fra kotelettene, stekt løk, og fløte oppi sammen med krydder - kok opp og man har nydelig fløtesaus) og grønnsaker til :)

  Ellers så kan vi lage Taco uten shell og lefser, altså da kjøttdeig med krydder, salat, salsa, ost og dressing :)

  Kvelds: Er jeg sulten da spiser jeg gjerne noe ost og grønnsaker, eller jordbær og fløte.. smoothie osv.. noe lett som metter :))

  Vi spiser det samme i helgene, men kan da spise litt mørk sjokolade og bacon crisp til godis :)


  Håper det var godt nok svar.. Bare og spørre om det er noe annet du lurer på!

  Klem jatte :)

  SvarSlett
 4. Flink du er, LavKarbo er livet. Har klart å ta av 20 kilo siden slutten av mars i år, mangler ennå noen kilo med det går fremover.
  Prøvde lappene i går og de var super gode nam nam.
  Klem

  SvarSlett