Min vekt nedgang

fredag 11. mars 2011

Dårlig samvittighet og TRENING

Hei alle sammen, om det fortsatt er noen som følger med! Jeg oppdaterer denne veldig sjeldent, for føler sjeldent jeg har noe særlig og komme med, men nå skal jeg skrive litt om den siste tiden.

Jeg føler meg ikke bra, det er blitt endel utskeielser den siste tiden. Det har vært bursdager, kurs med mat inkl, og ja, jeg har bare vært svak!!!! å jeg hater det.

I helgen skal min kjære feire bursdag og den blir heller ikke særlig lavkarbo vennlig, men etter det er det SLUTT på alt tull, og tilbake på gode rutiner.Igår var jeg på min første zumbatime, en venninne av mamma er instruktør og jeg har bestemt meg for og virkelig prøve dette.
Det var 1,5 time med slit og moro :)) Så jeg er veldig fornøyd.
Tror jeg kommer til og bli med videre på dette, ihvertfall 2 ganger i uka.. godt og få bevega på kroppen også...

Ser det er mange nye følgere her, så koselig!!!

Til neste gavng vi blogges, ha det fint, KLEM JATTE!!

5 kommentarer:

 1. Trener på helsestudio der er der zumba. har ikke prøvet det enda men har veldig lyst. Ser kjempe gøy ut.

  Ha det fint så lenge!!

  Klem Gry:-)

  SvarSlett
 2. Hei Jatte.
  Har lagt meg til som følger her også eg:)
  Som du, har også eg endel kilo for mye. Men nå har jo du kommt godt igang du, og allerede tatt av mye!! Gratulerer! Eg for min del har nettopp startet "kampen mot kiloene". Men går ikke på noen spesiell diett. Har for min del kun kuttet ut all slags brødmat, og spiser lite av alt det andre som poteter, ris og pasta. I tillegg har eg også begynt å trene. Går turer på fjellet og i fjæra. Har ikke treningstudio her, så eg har i tillegg bestillt meg en zumba dvd som eg gler meg veldig til å prøve. Ser utrulig artig ut.:)Ønsker deg lykke til videre!
  Søndagshilsen fra Catharina.

  SvarSlett
 3. heisan:) fant bloggen din via sommerfrydbloggen.
  Så flink du har vært med å gå ned.
  Jeg har vel prøvd lavkarbo en gang ( atkins) men funket ikke pga utholdenhetstreningen min... gikk i svime hele tiden følte jeg.

  Ha en fin tirsdag. klem fra meg

  SvarSlett
 4. Følger deg her også. Jeg har akkurat startet på lavkarbo og kjøper maten min ferdig for å komme godt i gang, men synes det kan være litt vanskelig, men vil jo ned 20 kilo pluss..
  Så håper det går..

  SvarSlett
 5. Hei,har du lest innlegget mitt om zumba?:) Det heter tv shop dronningen på bloggen min.Kan virkelig anbefale trene å zumba hjemme:)

  SvarSlett